Artikler

Nå som du skal pakke bort vinterklærne, hva er viktig å tenke på?

Kuldegradene har gått over til å være på plussiden, bakken er bar og vi ser det grønne begynner å titte frem. Man trenger ikke lenger å pakke seg inn i flere lag med ull, votter eller lue, og vinterskoene kan settes på hyllen – våren nærmer seg! For mange vil dette si at vårrengjøringen er….

13/04/2021

Familien Rasmussen hyller EZOgreen: – Det eneste som har fungert for datteren med elveblest

– Jeg er kjempefornøyd! Helt klart det beste vaskemiddelet jeg har prøvd, forteller Richard Rasmussen. Etter å ha prøvd mange ulike varianter, sverger hele familien nå til EZOgreen. – Resultatet blir mye bedre, og all lukt forsvinner. Merker det spesielt godt på sofaputene. I tillegg er én spiseskje nok til en full maskin, og det….

15/03/2021

Forbrukertest:

10 familier tester EZOgreen via Dagbladets anerkjente «testpilot».  Her er resultatet Dagbladets «testpilot» plukket ut 10 familier til å teste EZOgreen over to uker, og her finner du resultatene: EZOgreen er vaskepulveret som verken inneholder giftige kjemikalier eller mikroplast. Alt av stoffer og partikler som farger, bleker eller sliter på klærne er også tatt ut,….

26/05/2020

Vaskepulver er bedre og mer effektivt enn flytende vaskemiddel

Har du noensinne lurt på om flytende vaskemiddel vasker klærne jevnere og renere enn vaskepulver? – Om man velger flytende eller pulver, er først og fremst litt smak og behag, sier Malin Skaar ved Orklas forbrukerservice. Tåler ikke plaggene høy temperatur, foreslår hun at man forsøker å kompensere med å velge et litt lengre vaskeprogram,….

18/08/2020

Ta vare på barnas sensitive hud

Flere og flere barn opplever hudutslett, allergiplager og kløe. Føles det ut som dere har prøvd alt? Det kan hende løsningen er rett rundt hjørnet. De fleste vet at barnehud er mer sensitiv enn huden til voksne, men få vet nøyaktig hvorfor dette er tilfellet. Vel, dette kommer av at barns hud, og da spesielt….

05/05/2020

Så här minskar du utsläppen av mikroplaster när du tvättar kläder

Varje gång du tvättar kläder sköljs stora mängder mikroplaster ut i havet. Så här kan du göra din del och tvätta på ett miljövänligare sätt. Visste du at 60 procent av alla kläder som tillverkas i dag innehåller plastfibrer som sköljs ut i havet varje gång de tvättas? Bara i Norge står tvättmaskiner för utsläpp på….

19/12/2019

Disse klærne må vaskes på finvask

Vaskelapper blir blasse, vanskelige å lese eller klippes av.  Da er det ikke lett å vite hvilke plagg som skal vaskes på hvilken temperatur. Her er klærne som skal vaskes på finvask.    Det er ikke alltid like lett å tyde disse vaskelappene, og noen ganger er de rett og slett uleselige. Mange er også….

19/12/2019

Hvordan fjerne deodorantflekker fra klær

Lei av misfarging og flekker under armhulene på t-skjorter og gensere? Vi også. Slik fjerner du deodorantflekker fra klær.  De fleste har opplevd å hente frem en hvit t-skjorte, kle på seg og så oppdage gule flekker under armhulene når man ser i speilet. For noen er deodorantflekker, eller svetteflekker som mange kaller dem, et….

19/12/2019

Klør du i huden? Dette kan være årsaken

Kløende hud kan komme og gå i perioder, og skylles mange ulike årsaker. Her er fire vanlige grunner til at huden begynner å klø.  Kløe er ikke bare irriterende. Noen opplever kløe i huden som så irriterende at de nærmest klorer seg til blods, andre mister nattesøvn. Det finnes mange årsaker til at huden begynner….

19/12/2019

Slik gir du gamle klær nytt liv

Mange ønsker å leve mer miljøvennlig, og ved å gjøre smartere shoppingvalg kan vi alle bidra. Istedenfor å kjøpe nytt, hva med å heller gi gamle klær nytt liv? En grønn bølge har for lengst skylt over nasjonen, og alle tenker mer miljøvennlig om dagen. Ønsker du å gjøre en liten forskjell for planeten? Da….

19/12/2019

Hvor ofte bør du vaske treningstøyet?

Usikker på hvor ofte du skal vaske treningstøyet ditt? Svaret vil kanskje overraske deg.  Trening kan være så mangt. Noen liker rolige timer med yoga, mens andre pusher seg selv til maksgrensa hver eneste gang de snører på seg joggeskoene. Uansett om du sprinter ute eller løfter tungt inne vil du sannsynligvis være svett etter….

19/12/2019

Så ofte skal sengetøyet byttes

Å skifte på sengen er noe av det kjedeligste mange vet om, men likevel finnes det få ting som kan måle seg med å ligge i nyvasket sengetøy. Så hvor ofte bør det egentlig byttes?  Sengetøy bør byttes regelmessig, men hva betyr egentlig det? Vel, hvor ofte du skal skifte på sengen vil blant annet….

19/12/2019

Kan man vaske sko i vaskemaskinen?

Mange lurer på om man kan vaske skoene sine i vaskemaskinen. Svaret er både ja og nei. Vi bruker skoene våre dag inn og dag ut, og noen par får kjørt seg sommer som vinter. Da er det ikke rart de trenger en skikkelig vask etter en stund. Så kommer spørsmålet – kan du slenge….

Få tilsendt gode vasketips, spennende artikler og spesialtilbud ved å melde deg på vårt nyhetsbrev!