Artikler

Miljøvennlig vask av klærne dine med EZOgreen

Fremtidens vaskemiddel er her og det heter EZOgreen. Dette kan vi med stolthet si fordi vi står bak et vaskemiddel som både er miljøvennlig, allergivennlig og som gjør tøyet like rent som et tradisjonelt vaskemiddel. Vårt miljøvennlige vaskepulver EZOgreen er utviklet med moderne norsk teknologi og er et effektivt miljøvennlig vaskemiddel uten bruk av giftige….

22/06/2021

Slik unngår du misfarget og falmet tøy

Det er få ting som er mer irriterende og trist enn å se den helt nye jeansen miste farge i vask. Falming av tøy skjer dessverre oftere og raskere enn nødvendig, men det finnes både smarte og enkle triks som du kan gjøre – nettopp for å bevare fargen på klærne dine! Med denne listen….

13/06/2021

Dette betyr vaskesymbolene på klærne dine

Du har kanskje opplevd å sette på en vask med tøy, og når du tar det rene tøyet ut av vaskemaskinen så har klærne endret seg? Ullgenseren har kanskje krympet, jeansen har blitt for stram og silkeblusen har mistet fasongen. Dette kan du unngå ved å være obs på de forskjellige vaskesymbolene som følger plagget…..

20/05/2021

Nå som du skal pakke bort vinterklærne, hva er viktig å tenke på?

Kuldegradene har gått over til å være på plussiden, bakken er bar og vi ser det grønne begynner å titte frem. Man trenger ikke lenger å pakke seg inn i flere lag med ull, votter eller lue, og vinterskoene kan settes på hyllen – våren nærmer seg! For mange vil dette si at vårrengjøringen er….

13/04/2021

Familien Rasmussen hyller EZOgreen: – Selv med datterens elveblest fungerer det allergivennlige vaskemidlet

– Jeg er kjempefornøyd! Helt klart det beste allergivennlige vaskemidlet jeg har prøvd, forteller Richard Rasmussen. Etter å ha prøvd mange ulike varianter, sverger hele familien nå til EZOgreen. – Resultatet blir mye bedre, og all lukt forsvinner. Merker det spesielt godt på sofaputene. I tillegg er én spiseskje nok til en full maskin, og….

15/03/2021

Forbrukertest:

10 familier tester EZOgreen via Dagbladets anerkjente «testpilot».  Her er resultatet Dagbladets «testpilot» plukket ut 10 familier til å teste EZOgreen, vaskepulveret som verken inneholder giftige kjemikalier eller mikroplast. Alt av stoffer og partikler som farger, bleker eller sliter på klærne, er også tatt ut. Vaskemiddelet kan brukes til alle typer tøy og alle typer….

26/05/2020

Vaskepulver er mer effektivt enn flytende vaskemiddel!

Har du noensinne lurt på om flytende vaskemiddel vasker klærne jevnere og renere enn vaskepulver? – Om man velger flytende eller pulver, er først og fremst litt smak og behag, sier Malin Skaar ved Orklas forbrukerservice. Tåler ikke plaggene høy temperatur, foreslår hun at man forsøker å kompensere med å velge et litt lengre vaskeprogram,….

02/01/2021

Vaskepulver til barnas sensitive hud

Flere og flere barn opplever hudutslett, allergiplager og kløe. Føles det som dere har prøvd alt? Løsningen kan være nærmere enn du tror. De fleste vet at barnehuden er sensitiv, men få vet hvorfor. Det kommer nemlig av at barnas hud, spesielt hos nyfødte babyer, kan være 30% tynnere enn voksenhud. Barnehud tørker også inn….

20/12/2020

Unngå mikroplast når du vasker klær

Hver gang du vasker klær, skylles det ut store mengder mikroplast i havet. Dette er hvordan du kan du vaske klær på en mer miljøvennlig måte: Visste du at 60 prosent av alle klær som produseres i dag inneholder plastfiber som skylles ut i havet hver gang de vaskes? Bare i Norge står vaskemaskiner for….

19/12/2019

Disse klærne må vaskes på finvask

Vaskelapper blir blasse, vanskelige å lese eller klippes av.  Da er det ikke lett å vite hvilke plagg som skal vaskes på hvilken temperatur. Her er klærne som skal vaskes på finvask.    Det er ikke alltid like lett å tyde disse vaskelappene, og noen ganger er de rett og slett uleselige. Mange er også….

11/12/2020

Hvordan fjerne deodorantflekker fra klær

Lei av misfarging og flekker under armhulene på t-skjorter og gensere? Vi også. Slik fjerner du deodorantflekker fra klær.  De fleste har opplevd å hente frem en hvit t-skjorte, kle på seg og så oppdage gule flekker under armhulene når man ser i speilet. For noen er deodorantflekker, eller svetteflekker som mange kaller dem, et….

01/11/2019

Klør du i huden? Dette kan være årsaken

Kløende hud kan komme og gå i perioder, og skylles mange ulike årsaker. Her er fire vanlige grunner til at huden begynner å klø.  Kløe er ikke bare irriterende. Noen opplever kløe i huden som så irriterende at de nærmest klorer seg til blods, andre mister nattesøvn. Det finnes mange årsaker til at huden begynner….

03/11/2020

Slik gir du gamle klær nytt liv

Mange vil leve mer miljøvennlig. Ved å kjøpe brukt, kan alle bidra til bærekraftig shopping. En grønn bølge har for lengst skylt over nasjonen – alle tenker mer miljøvennlig! Ønsker du å gjøre en forskjell for planeten? Start med å kutte i forbruket og se hva du har i skapet. Noe som kan få nytt….

20/07/2020

Hvor ofte bør du vaske treningstøyet?

Usikker på hvor ofte du skal vaske treningstøyet ditt? Svaret vil kanskje overraske deg.  Trening kan være så mangt. Noen liker rolige timer med yoga, mens andre pusher seg selv til maksgrensa hver eneste gang de snører på seg joggeskoene. Uansett om du sprinter ute eller løfter tungt inne vil du sannsynligvis være svett etter….

02/06/2020

Så ofte skal sengetøyet byttes

Å skifte på sengen er noe av det kjedeligste mange vet om, men likevel finnes det få ting som kan måle seg med å ligge i nyvasket sengetøy. Så hvor ofte bør det egentlig byttes?  Sengetøy bør byttes regelmessig, men hva betyr egentlig det? Vel, hvor ofte du skal skifte på sengen vil blant annet….

19/12/2019

Kan man vaske sko i vaskemaskinen?

Mange lurer på om man kan vaske skoene sine i vaskemaskinen. Svaret er både ja og nei. Vi bruker skoene våre dag inn og dag ut, og noen par får kjørt seg sommer som vinter. Da er det ikke rart de trenger en skikkelig vask etter en stund. Så kommer spørsmålet – kan du slenge….

Få tilsendt vasketips og spesialtilbud i våre nyhetsbrev!