Bestill her

Om oss

EZOgreen er laget av Biovita AS, som er et norsk selskap. Vi har god erfaring og kompetanse på hjemlevering av norske produkter til private brukere. Vi yter vårt beste for at du skal sitte igjen med en god opplevelse av både oss og vårt produkt. Vi samarbeider tett med Nordens mest anerkjente bioteknologiske selskap, Pharmatech, der alle våre produkter produseres.

Vår historie

EZOgreen ble utviklet som en løsning på et problem. Tor, vår daglige leder, måtte bytte vaskemiddel for å lindre kløe i forbindelse med psoriasis. Vaskemidlet han byttet til føltes bedre på kroppen, men gjorde ikke like effektivt rent, og passet ikke til alle typer tøy. Målet ble derfor å utvikle et vaskepulver som er skånsomt mot huden, uten at det gikk på bekostning av effektiviteten. I prosessen oppdaget vi at samtlige vaskemidler inneholder farlige kjemikalier.

Etter 6 år med testing og partnerskap, ble EZOgreen utviklet. Et vaskepulver som kan brukes til alle type tøyvask, som vasker effektivt og rent, selv uten bruk av giftige stoffer. I tillegg har vi ved bruk av moderne teknologi klart å lage vaskemiddelet superkonsentrert, slik at man kun behøver 10 gram pulver på en full maskin. Dette fører til at vi kan kjøre en fornuftig pris, selv på et overlegent vaskemiddel.

Lang erfaring = vi møter dine forventninger!

Alle våre ansatte har mye kunnskap, og kan hjelpe deg med gode råd, anbefalinger og eventuelle spørsmål du måtte ha. Vi er tilgjengelig på e-post, telefon og Facebook innenfor åpningstidene! Ikke nøl med å kontakte oss dersom du sitter inne med usikkerhet eller spørsmål, vi er her for å hjelpe deg.

Ta kontakt med oss for en hyggelig prat!

Kontakt oss Facebook Instagram