Om oss

EZOgreen er laget av Biovita AS, som er et norsk selskap. Vi har god erfaring og kompetanse på hjemlevering av norske produkter til private brukere. Vi yter vårt beste for at du skal sitte igjen med en god opplevelse av både oss og vårt produkt. Vi samarbeider tett med Nordens mest anerkjente bioteknologiske selskap, Pharmatech, der alle våre produkter produseres.

Vår historie

EZOgreen ble utviklet som en løsning på et problem Tor, vår daglige leder, opplevde da han fikk tips om å bytte vaskemiddel for å lindre kløe i forbindelse med psoriasis. Selv om vaskemiddelet han byttet til føltes bedre på kroppen var det ikke et like effektivt middel som han var vant med, og det fungerte heller ikke til alle typer tøy. Målet ble derfor å utvikle et vaskepulver som var skånsom mot huden, uten at det gikk på bekostning av andre egenskaper. Samtidig oppdaget vi da at samtlige vaskemidler inneholder farlige kjemikaler.

Etter 6 år med testing og nye partnerskap ble til slutt EZOgreen utviklet. Et vaskepulver som kan brukes til alle type tøyvask, som vasker effektivt og rent, selv uten bruk av giftige stoffer. I tillegg har vi ved bruk av moderne teknologi klart å lage vaskemiddelet superkonsentrert, slik at man kun trenger 10 gram pulver på en full maskin. Dette fører til at vi kan kjøre en fornuftig pris, selv på et overlegent vaskemiddel.

Lang erfaring = vi møter dine forventninger!

Alle våre ansatte har mye kunnskap, og kan hjelpe deg med gode råd, anbefalinger og eventuelle spørsmål du måtte ha. Vi er tilgjengelig på e-post, telefon og Facebook innenfor åpningstidene! Ikke nøl med å kontakte oss dersom du sitter inne med usikkerhet eller spørsmål, vi er her for å hjelpe deg.

Ta kontakt med oss for en hyggelig prat!

Få tilsendt gode vasketips, spennende artikler og spesialtilbud ved å melde deg på vårt nyhetsbrev!