Bestill her

Vaskepulver til barnas sensitive hud

Flere og flere barn opplever hudutslett, allergiplager og kløe. Føles det som dere har prøvd alt? Løsningen kan være nærmere enn du tror.

De fleste vet at barnehuden er sensitiv, men få vet hvorfor. Det kommer nemlig av at barnas hud, spesielt hos nyfødte babyer, kan være 30% tynnere enn voksenhud. Barnehud tørker også inn dobbelt så raskt som voksnes, noe som betyr at hudirritasjon oppstår raskere.

Flere barn rammes av allergier

Utslett og kløe er spesielt slitsomt å hanskes med for småbarnsforeldre. Noen opplever at ungene nærmest klør seg til blods, mens tårene triller. Allergier har nesten blitt like vanlige i norsk folkehelse som forkjølelser. I dag har faktisk nesten halvparten av befolkningen én eller flere allergier, og stadig flere barn rammes.

Giftige kjemikalier i bukser og t-skjorter?

Det er spesielt vaskemidler man glemmer å sjekke, når produkter i husholdningen må byttes ut for å beskytte barnets hud. Tradisjonelle vaskemidler er fulle av giftige kjemikalier og parfyme slik at de skal lukte godt. Dette kan føre til kontakteksem for de minste i familien. Huden påvirkes av små stoffmengder eller allergener, og reaksjonene varierer fra milde til kraftige. Så finnes det et allergivennlig vaskemiddel som fungerer til både liten og stor?

Velg et vaskepulver barnet tåler

Dersom man bytter ut sitt gamle vaskemiddel med et uten giftige kjemikalier, vil mange oppleve en stor bedring på sensitiv hud. Husk å vær tidlig ute, slik at permanente allergiplager kan unngås.

EZOgreen har ingen farlige kjemikalier, er miljøvennlig og passer perfekt for voksne og barn med sensitiv hud. Vaskemiddelet kan brukes på alt fra bomull til merinoull og silke – og det blir rent! Ikke ta noen sjanser når det gjelder barnas helse.

Lyst til å prøve EZOgreen i dag? Du får opp til 30 dagers kostnadsfri prøvetid ved å bestille her.