Ofte stilte spørsmål

Spørsmål om vaskemiddel

Det er ikke nødvendig med tøymykner når du vasker med EZOgreen. Dette fordi noen av kjemikalene som blir brukt til tradisjonelle vaskemidler som gjør tøyet stivt etter vask. Siden EZOgreen ikke inneholder noen slike giftige eller farlige kjemikaler vil det ikke være nødvendig å bruke tøymykner. Bruker man tradisjonelle vaskemidler er det også gjerne vanskelig å få klærne helt skylt. Nettopp derfor bruker mange tøymykner, slik at klærne kan bli myke etter vasken. Det er viktig å huske at tøymykner heller ikke helt fritt for sterke kjemikaler som både kan fremdyrke allergier og sliter på tøyet.

EZOgreen er meget effektivt mot flekkbehandling, og fjerner selv de tøffeste flekkene som for eksempel fettflekker. Myk opp tøyet i vann og gni litt EZOgreen direkte foran og bak på flekken. Deretter vasker du plagget i vaskemaskinen, og vasker vanlig med EZOgreen.

Ja! Da EZOgreen ikke inneholder noen giftige kjemikaler er vaskepulveret et utmerket valg for mennesker med sensitiv hud.

Vaskemiddelet er testet mot de 20 vanligste allergenene i EU uten å ha gitt noe utslag. EZOgreen er faktisk helt trygt å spise og 100% miljøvennlig

De fleste maskiner har i dag eget ullprogram, men har det noe å si hvilket vaskemiddel man bruker?  Ja, det er veldig viktig å bruke et vaskemiddel som ikke inneholder enzymer og blekemiddel som kan ødelegge ullfibrene. EZOgreen er fri for disse kjemikalene og kan derfor brukes til både ull og vanlig tøy.

Husk også å sentrifugere ullkærne, da får man ut rester av såpen i tillegg til å beholde formen på klærne. De tørker også raskere.

Ullklær er i tillegg selvrensende, og det viktigste du kan gjøre i tillegg til å bruke riktig vaskemiddel er å vaske de sjeldent.

Husk å sjekke vaskelappen før du vasker klær. Ikke alle plagg tåler like høy temperatur og håndtering. En annen huskeregel er å ikke bruke for mye vaskemiddel. Å bruke mer enn du trenger er både uøkonomisk og kan slite på vaskemaskin og klær. Du trenger bare bruke 10 gram EZOgreen per vask, noe som tilsvarer en flat spiseskje.

Et siste tips er å huske på at hvis det lukter surt av klærne dine er det mulig vaskemaskinen trenger en vask, ikke klærne.

Vi mener at det å velge et miljøvennlig alternativ ikke skal gå utover lommeboka. Med EZOgreen får du opp til 144 vask til kun 2.07 kr per vask. I tillegg er det ikke nødvendig med tøy mykner, som både er kostnadsbesparende og miljøvennlig. Tøymykner er ikke nødvendig da EZOgreen ikke inneholder giftige kjemikalier. Det er nettopp disse farlige kjemikaliene som gjør stoffet stivt og som må skylles bort for å myke opp stoffet.

EZOgreen er utviklet med moderne norsk teknologi, hvor vi har lært å produsere et effektivt vaskemiddel uten bruk av giftige kjemikalier. Produktet er utviklet i samarbeid med Oxitrate Science, som er en kjent aktør innen norsk fiskeindustri. Oxitrate Science er et moderne selskap som utvikler, forsker og leverer svært gode produkter innen miljøvennlig vask og desinfeksjon (uten bruk av giftige stoffer). I tillegg er EZOgreen ett superkonsentrert vaskepulver, hvor kun 10 gram pulver er nok til en full vaskemaskin.

Spørsmål om levering og betaling

Du kan enkelt justere hvor ofte du ønsker å få tilsendt EZOgreen, og tilpasse i forhold til antall vask du har per uke. Send oss en e-post, eller kontakt oss per telefon så hjelper vi deg med å finne ditt perfekte leveringsintervall.

De tradisjonelle og kjente kjemiske vaskemidlene du finner i dagligvarekjeden i dag bruker en gammel måleenhet når de oppgir antall vask per pakke. Les baksiden på en av disse kjente merkene, og du vil se at de oppgir vaskantall for 3-5 kg vask. Dette skyldes at vaskemaskiner var mye mindre før, og for å kunne konkurrere på pris blant disse gigantene er vi tvunget til å oppgi antall vask med gammel måleenhet. Det vil si at EZOgreen inneholder 144 vask av 3-5 kg og 72 vask ved vask av full vaskemaskin.

Du kan enkelt gjøre endringer på ditt abonnement. Vi tilpasser levering etter ditt behov, og det er ingen bindingstid på abonnementet.

En ordinær forpakning inneholder 72 doseringer av 8-12kg vask (full vaskemaskin) Eller 144 vask av 3-5 kg vask (halv vaskemaskin). Det vil si at 1 full vaskemaskin koster ca. 4kr. per vask og en halv vaskemaskin koster ca. 2kr per vask. Derav er EZOgreen konkurransedyktig på pris, samtidig som du får hjemlevering.

Få tilsendt gode vasketips, spennende artikler og spesialtilbud ved å melde deg på vårt nyhetsbrev!