Ofte stilte spørsmål

Spørsmål om vaskemiddel

Vi liker å betegne EZOgreen som fremtidens vaskemiddel, dette fordi EZOgreen er på mange måter et banebrytende produkt som virkelig skiller seg ut fra tradisjonelle vaskemidler. EZOgreen er et resultat av flere år med forskning, testing og tett samarbeid mellom flere norske bedrifter.

Enkelt forklart er EZOgreen laget av samme teknologi som brukes til å lage elektrolyse. Lett alkalisk vann med høy PH gir en svært effektiv og vaskende effekt, selv uten tilsetning av andre giftstoffer og/-eller andre farlige kjemikalier. Videre er vaskepulveret superkonsentrert, som gjør at en kun behøver 10 gram pulver til en full maskin. Fraværet av de tradisjonelle ingrediensene gjør EZOgreen unikt i sin klasse. Unike egenskaper som ikke er å finne hos andre merkevarer gjør EZOgreen til fremtidens vaskemiddel.

Oppsummert kan du bruke EZOgreen til alle type tøyvask, det er miljøvennlig, kostnadseffektivt og et perfekt valg for deg med sensitiv hud!

Det er ikke nødvendig med tøymykner når du vasker med EZOgreen. Dette fordi de sterke stoffene som ofte blir brukt i tradisjonelle vaskemidler, ikke er å finne i EZOgreen. Det er disse farlige kjemikaliene som må skylles ut med hjelp av tøymykner og det er disse stoffene som gjør tøyet stivt etter vask. Det er viktig å huske at tøymykner heller ikke helt fritt for sterke kjemikaler som både kan fremdyrke allergier og sliter på tøyet.

EZOgreen er meget effektivt mot flekkbehandling, og fjerner selv de tøffeste flekkene som for eksempel fettflekker. Myk opp tøyet i vann og gni litt EZOgreen direkte foran og bak på flekken. Deretter vasker du plagget i vaskemaskinen, og vasker vanlig med EZOgreen.

Ja! Vi har teste EZOgreen mot de 26 mest vanlige allergenene i EU uten utslag på noen av dem. Da EZOgreen ikke inneholder noen giftige kjemikaler er vaskepulveret et utmerket valg for mennesker med sensitiv hud. I tillegg, er en av bakgrunnene for at vi startet dette prosjektet nettopp det å lage et allergivennlig vaskemiddel, som vasker effektivt selv uten sterke stoffer.

De fleste maskiner har i dag eget ullprogram, men har det noe å si hvilket vaskemiddel man bruker? Ja, det er veldig viktig å bruke et vaskemiddel som ikke inneholder enzymer og blekemiddel som kan ødelegge ull-fibrene. EZOgreen er fri for disse kjemikalene og kan derfor brukes til både ull og vanlig tøy.

Husk også å sentrifugere ullklærne, da får man ut rester av såpen i tillegg til å beholde formen på klærne. De tørker også raskere.

Ullklær er i tillegg selvrensende, og det viktigste du kan gjøre i tillegg til å bruke riktig vaskemiddel er å vaske de sjeldent.

Vi mener at det å velge et miljøvennlig alternativ ikke skal gå utover lommeboka. Med EZOgreen får du opp til 144 vask til kun 2.07 kr per vask. I tillegg er det ikke nødvendig med tøy mykner, som både er kostnadsbesparende og miljøvennlig. Tøymykner er ikke nødvendig da EZOgreen ikke inneholder giftige kjemikalier. Det er nettopp disse farlige kjemikaliene som gjør stoffet stivt og som må skylles bort for å myke opp stoffet.

EZOgreen er utviklet med moderne norsk teknologi, hvor vi har lært å produsere et effektivt vaskemiddel uten bruk av giftige kjemikalier. Produktet er utviklet i samarbeid med Oxitrate Science, som er en kjent aktør innen norsk fiskeindustri. Oxitrate Science er et moderne selskap som utvikler, forsker og leverer svært gode produkter innen miljøvennlig vask og desinfeksjon (uten bruk av giftige stoffer). I tillegg er EZOgreen ett superkonsentrert vaskepulver, hvor kun 10 gram pulver er nok til en full vaskemaskin.

Dosering full maskin (8-12kg): 10 gram pulver er nok til en full vaskemaskin. Dette tilsvarer ca. 1 flat spiseskje. Det er viktig at du ikke overdoserer, da dette både er negativt for lommeboka og miljøet.

Dosering halv maskin (4-6kg): 5 gram pulver. Dette tilsvarer ca. 1/2 spiseskje med EZOgreen.

Vi anbefaler naturligvis, full maskin hver gang du vasker! Mer miljøvennlig og kostnadseffektivt.

Naturligvis ikke!

EZOgreen kommer i to forskjellige forpakninger (løsvekt og ferdig dosert) og du kan enkelt veksle/ bytte mellom disse to ved å kontakte vår kundeservice. Pris, innhold og mengde er likt, eneste som skiller disse to versjonene er selve forpakningen. Her kan du velge etter preferanser.

Spørsmål om levering og betaling

Du kjenner kanskje igjen følelsen av å ha glemt å handle vaskepulver? Det gjør vi også, derfor tilbyr vi automatisk hjemlevering til deg. Er du usikker på hvor ofte du trenger ny leveranse, kan du kontakte vår kundeservice og du vil få den hjelpen du trenger til å skreddersy abonnementet ditt etter eget forbruk.

Ingen bindingstid! Fleksibilitet er viktig for oss og våre kunder. Du kan til enhver tid justere leveringsintervall, hoppe over leveranser, endre leveringsadresse eller avslutte videre leveranse ved å kontakte kundeservice.

EZOgreen sendes rett hjem til deg. EZOgreen løsvekt leveres direkte til din postkasse. Er postkassen din full, leveres pakken til nærmeste postkontor for henting. EZOgreen ferdig dosert leveres med HeltHjem og blir levert på dør. Av de få tilfellene hvor HeltHjem ikke leverer til din adresse, leveres pakken din på nærmeste postkontor.

Du kan enkelt justere hvor ofte du ønsker å få tilsendt EZOgreen, og tilpasse i forhold til antall vask du har per uke. Send oss en e-post, eller kontakt oss per telefon så hjelper vi deg med å finne ditt perfekte leveringsintervall.
Du kan enkelt gjøre endringer på ditt abonnement. Vi tilpasser levering etter ditt behov, og det er ingen bindingstid på abonnementet.

En ordinær levering koster 298kr og du får opp til 144 vask. Det vil si at det koster kun 2kr per vask og konkurranse dyktig pris sammenlignet med butikk. Vi spanderer porto.

Fraværet av giftige kjemikalier i EZOgreen, gjør at klærne dine ikke blir stive. Du behøver derfor ikke å bruke tøymykner, med mindre du sverger til duften. Derfor sparer du også penger på tøymykner.

Få tilsendt gode vasketips, spennende artikler og spesialtilbud ved å melde deg på vårt nyhetsbrev!