Bestill her

Ofte stilte spørsmål

Spørsmål om vaskemiddel

30% og mer naturlig zeolitt (mikronisert) som brukes som bærer av virkestoffet Oxitrate Biowash.

10% Oxitrate Biowash (pluss elektrolyse). Ved produksjon av elektrolyse, får en 2 ulike bestand deler. 1 pluss side og 1 minus side. Pluss siden er lett alkalisk vann med høy PH verdi, som gir en svært effektiv og vaskende effekt.

Mindre enn 0.01% naturlig og allergivennlig duft komponent (aloe flower). Denne ingrediensen gir ikke fra seg lukt på nyvasket tøy, men er tilsatt for å nøytralisere lukten av sammensetningen til produktet.

EZOgreen er fremtidens vaskemiddel fordi det er miljøvennlig, allergivennlig og fremdeles gjør like rent som vanlig vaskemiddel. Etter flere år med forskning, testing og samarbeid har vi skapt et superkonsentrert vaskemiddel. Man behøver kun 10 gram/en strøken spiseskje per vask (8-10kg)!

Enkelt forklart er EZOgreen laget av samme teknologi som brukes til å lage elektrolyse. Lett alkalisk vann med høy PH gir en svært effektiv og vaskende effekt, selv uten tilsetning av andre giftstoffer og/-eller andre farlige kjemikalier. Fraværet av de tradisjonelle ingrediensene gjør EZOgreen unikt i sin klasse.

Oppsummert kan du bruke EZOgreen til alle type tøyvask. Det er miljøvennlig, allergivennlig og svært kostnadseffektivt!

Med EZOgreen behøver du ikke tøyskyllemiddel. Vi har gjennomført en forbrukertest og samtlige så ikke behovet for å tilsette ekstra tøyskyllemiddel. Tøyskyllemiddel inneholder giftige kjemikalier som ikke er å finne i EZOgreen.

EZOgreen er svært effektivt til flekkfjerning og tar selv de tøffeste fettflekkene. Myk opp tøyet i vann og gni EZOgreen foran og bak flekken. La tøyet ligge bløtt i 10 minutter før du legger det med resten av tøyet i vaskemaskinen.

Ja! Vi har teste EZOgreen mot de 26 mest vanlige allergenene i EU uten utslag på noen av dem. Da EZOgreen ikke inneholder noen giftige kjemikaler er vaskepulveret et utmerket valg for mennesker med sensitiv hud. I tillegg, er en av bakgrunnene for at vi startet dette prosjektet nettopp det å lage et allergivennlig vaskemiddel, som vasker effektivt selv uten sterke stoffer.

De fleste maskiner har i dag eget ullprogram, men har det noe å si hvilket vaskemiddel man bruker? Ja, det er veldig viktig å bruke et vaskemiddel som ikke inneholder enzymer og blekemiddel som kan ødelegge ull-fibrene. EZOgreen er fri for disse kjemikalene og kan derfor brukes til både ull og vanlig tøy.

Husk også å sentrifugere ullklærne, da får man ut rester av såpen i tillegg til å beholde formen på klærne. De tørker også raskere.

Ullklær er i tillegg selvrensende, og det viktigste du kan gjøre i tillegg til å bruke riktig vaskemiddel er å vaske de sjeldent.

Vi mener at det å velge et miljøvennlig alternativ ikke skal gå utover lommeboken. Med EZOgreen får du opp til 144 vask til kun 2.4 kr per vask. I tillegg er det ikke nødvendig med tøymykner, som både er kostnadsbesparende og miljøvennlig. Tøymykner er ikke nødvendig da EZOgreen ikke inneholder giftige kjemikalier. Det er nettopp disse farlige kjemikaliene som gjør stoffet stivt og som må skylles bort for å myke opp stoffet.

EZOgreen er utviklet med moderne norsk teknologi, hvor vi har lært å produsere et effektivt vaskemiddel uten bruk av giftige kjemikalier. Produktet er utviklet i samarbeid med Oxitrate Science, som er en kjent aktør innen norsk fiskeindustri.

Dosering full maskin (8-12kg): 10 gram pulver er nok til en full vaskemaskin. Dette tilsvarer ca. 1 flat spiseskje. Det er viktig at du ikke overdoserer, da dette både er negativt for lommeboka og miljøet.

Dosering halv maskin (4-6kg): 5 gram pulver. Dette tilsvarer ca. 1/2 spiseskje med EZOgreen.

Vi anbefaler naturligvis, full maskin hver gang du vasker! Mer miljøvennlig og kostnadseffektivt.

Naturligvis ikke!

EZOgreen kommer i to forskjellige forpakninger (løsvekt og ferdig dosert) og du kan enkelt veksle/ bytte mellom disse to ved å kontakte vår kundeservice. Pris, innhold og mengde er likt, eneste som skiller disse to versjonene er selve forpakningen. Her kan du velge etter preferanser.

Spørsmål om levering og betaling

Du kjenner kanskje igjen følelsen av å ha glemt å handle vaskepulver? Det gjør vi også, derfor tilbyr vi automatisk hjemlevering til deg. Er du usikker på hvor ofte du trenger ny leveranse, kan du kontakte vår kundeservice og du vil få den hjelpen du trenger til å skreddersy abonnementet ditt etter eget forbruk.

Ingen bindingstid! Fleksibilitet er viktig for oss og våre kunder. Du kan til enhver tid justere leveringsintervall, hoppe over leveranser, endre leveringsadresse eller avslutte videre leveranse ved å kontakte kundeservice.

EZOgreen sendes rett hjem til deg. EZOgreen løsvekt leveres direkte til din postkasse. Er postkassen din full, leveres pakken til nærmeste postkontor for henting. EZOgreen ferdig dosert leveres med HeltHjem og blir levert på dør. Av de få tilfellene hvor HeltHjem ikke leverer til din adresse, leveres pakken din på nærmeste postkontor.

Du kan enkelt justere hvor ofte du ønsker å få tilsendt EZOgreen, og tilpasse i forhold til antall vask du har per uke. Send oss en e-post, eller kontakt oss per telefon så hjelper vi deg med å finne ditt perfekte leveringsintervall.
Du kan enkelt gjøre endringer på ditt abonnement. Vi tilpasser levering etter ditt behov, og det er ingen bindingstid på abonnementet.

En ordinær levering koster 319kr og du får opp til 144 vask. Det vil si at det koster kun 2.4kr per vask (ink. frakt) og konkurranse dyktig pris sammenlignet med butikk.

Fraværet av giftige kjemikalier i EZOgreen, gjør at klærne dine ikke blir stive. Du behøver derfor ikke å bruke tøymykner, med mindre du sverger til duften. Derfor sparer du også penger på tøymykner.